afslank receptenbijbel

Nu jij op deze pagina bent wil jij vast weten wat de afslank receptenbijbel precies inhoud. Je ziet op verschillende kanalen vele positieve ervaringen over dit product en je wilt weten of mensen de waarheid spreken en of het echt werkt voor jouw! We gaan de afslank receptenbijbel stap voor stap behandelen.

Zoals wie is Oscar Helm? Ook kun je lezen in dit artikel hoe Oscar tot het besluit is gekomen om een succesvolle product op de markt te brengen over gezond eten/afvallen. In dit artikel kun je ook informatie vinden over Oscar zoals zijn interessante hobby’s en ook wat hij voor studies heeft gedaan en of hij zijn diploma’s heeft betaald en het belangrijkste wat vinden klanten van dit product en zijn ze er blij mee dat ze het hebben aangeschaft.

Oscar Helm

Wie is Oscar Helm

Oscar Helmstäter of Oscar Helm zijn achternaam wordt afgekort, omdat dit te lastig is om uit te spreken. Oscar is de trotse eigenaar van de Happy Healthy website. Verder is Oscar bekend van onder andere, de Linda, VIVA, Telegraaf, Vriendin, Nouveau en Santé.

Over zijn opleiding Oscar is afgestudeerd als Master of Science!
Dit heette vroeger doctor andus).

Hoe was het thuis bij Oscar?

In zijn vroegere jaren toen Oscar nog thuis woonde at hij al regelmatig gezond voornamelijke Nederlandse kost zoals aardappelen met groente en vlees. Thuis werd er altijd gekookt door zijn moeder en er werden enkele voedingsregels opgesteld zoals alleen frisdrank in het weekend.

Tijdens het studeren?

Toen Oscar begon te studeren ging het studentenleven zijn tol eisen. Hij leefde op bier, frisdrank en kant en klare maaltijden (met groente).
Hij dacht ja dit is gezond! Maar dat is natuurlijk niet zo.

Door dit ongezonde eetpatroon had Oscar op veel dagen heel weinig energie, vaak trek in zoetigheid en zo nu en dan viel hij zelfs flauw!Hij kwam aan door dit patroon en sporten deed hij ook niet!

Ook de opleiding die hij volde zorgde niet voor een betere eetpatroon het kostte hem teveel uren en de studie was te moeilijk.

Toen begon Oscar na te denken van wil hij dit nou wel?
Slechte eetpatroon, studie waar je een hekel aan hebt hij is is dit het nou?
Toen kwam er in zijn gedachten ik wil me eigen weg bepalen.

Toen is Oscar overgestapt van studie en hij is in Amsterdam gaan wonen
en zodoende begon hij zijn gezondere levensstijl toe te passen.

Hierdoor ontdekte hij dat er sommige producten die hij at toch niet zo gezond waren.

Voedingsindustrie

Bij heel veel producten ontdekte Oscar dat er veel misleid wordt, want winst maken is helaas belangrijker voor veel bedrijven dan gezonder te leven.


Toen is Oscar zelf gaan onderzoeken wat echt gezond en wat zogenaamd gezond is. Dit heeft hem jaren gekost om het een en ander in kaart te brengen. Doordat hij veel onwaarheden tegen kwam moest hij nog dieper in dit onderzoek.

Onderzoek naar gezonde producten

Nadat hij klaar was met het onderzoeken van wat gezond is kwam hij met de volgende resultaten.

Onderzoek resultaten

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is Oscar veel bezig met bloggen en lezen. Naast dat houdt hij er ook van om te klimmen of zoals ze dat zo mooi zeggen boulderen. Dat is klimmen tot 4,5 meter zonder hulpmiddelen.

Dit is één van meeste effectieve sport om wat vet te verliezen en daarbij bouw je ook nog eens spiermassa op.

Naast dit allemaal is Oscar ook heel veel bezig met anderen sporten zoals kickboksen, bootcamp & crossfit doet hij in groepstrainingen.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Oscar Helm is heel betrouwbaar verschuilt zich niet achter een verzonnen naam! Zijn studie tonen aan dat hij professioneel bezig geweest . Hij heeft de volgende diploma’s behaald.

 • Psychologie op de faculteit der maatschappij-en gedragswetenschappen
 • Orthomoleucair voedings- en suppletieadviseur
 • Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut(1 jarige opleiding)

Bewijs van zijn diploma’s:

De adviezen die Oscar geeft zijn wetenschappelijk onderbouwd. Iets wat hij in zijn vakgebied nog steeds te weinig ziet.

Ervaringen van gebruikers over de afslank recepten bijbel

We willen toch wel weten of het werkt zoals Oscar ons laat doen geloven!
We kijken hieronder naar ervaringen van gebruikers die de afslank receptenbijbel hebben aangeschaft. Hierbij kijken we wat voor resultaat ze hebben behaald met dit mooie E-book.

Een grafiek van mensen die een standaard dieet of de afslank receptenbijbel hebben gevolgd :

Grafiek dieetonderzoek

Hier zie je dat de mensen na een paar weken weer minder kilo’s verliezen dit komt doordat ze na het lange normale diëten gelijk trek kregen waar ze naar verlangde.

Ervaringen van klanten die tevreden zijn!

ervaringen gebruikers afslank recpetenbijbel

Wat kun je verwachten van de afslank receptenbijbel?

Wat kun je verwachten van de afslank receptenbijbel? We nemen hieronder door wat je kunt verwachten als je dit product in huis haalt.

 • Meer dan 100 overheerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn (en waar de rest van het gezin ook van meegeniet)
 • 6 verschillende categorieën van lekkere recepten, met onder meer kipgerechten, visgerechten, vegetarische gerechten, salades, sauzen, dressings, desserts en meer
 • Welke vervangende producten je kunt gebruiken bij bekende allergieën
 • Waarom de meeste diëten mislukken en waarom mijn methode wel zorgt voor blijvend resultaat
 • 13 principes voor een blijvend slank lichaam en een gezonde leefstijl
 • Welke voedingsmiddelen je beter kunt voorkomen als je succesvol gewicht wil verliezen
 • De 4 pilaren om meerdere kilo’s per week te verliezen (pilaar #3 zien mensen vaak over het hoofd)
 • Tijdbesparende kant-en-klare dag- en weekmenu’s + boodschappentips

Bonussen

Digitale bonus 1: Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips

In de bonus krijg je alle schema’s om op de juiste manier mijn afslankmethode toe te passen. Je hoeft dus zelf geen schema’s te maken.

Ook bespreken we enkele handige boodschappentips. Alle ebooks kan je ook lezen op je smartphone of tablet, dus je kunt deze pagina openen en zo naar de supermarkt lopen om de producten te kopen.

Digitale bonus 2: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam

De meeste diëten zijn ronduit waardeloos. Ze geven je tijdelijke resultaten. Dit komt doordat een dieet per definitie tijdelijk is en dat geeft dus ook tijdelijke resultaten.

Consequentie is dat je nooit je streefgewicht zal bereiken. Met deze 13 richtlijnen creëer je een slank en gezond lichaam en met blijvend resultaat. Je kunt dus ook eindelijk afrekenen met het jojo-effect.

Digitale bonus 3: 10 Gezonde Toetjes

In de Afslank Receptenbijbel staan al enkele toetjes, maar in deze bonus geef ik je nog een aantal gezonde, maar toch zeer lekkere desserts.

Per recept zie je ook het aantal calorieën, de voedingswaarde en enkele menusuggesties voor variatie.

Digitale bonus 4: 84 Gezonde Tussendoortjes

Heb je zin in tussendoortjes, maar weet je niet wat wel en niet zorgt voor vetverbranding?

In de bonus vind je 84 heerlijke tussendoortjes met ingrediënten die je slank maken en slank houden. Ook krijg je vele variatietips.

Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma

In dit programma krijg je zeer waardevolle video’s met tips om nog sneller af te vallen, oefeningen en nog veel meer.

Als jij er alles voor overhebt om voorgoed dat fitte en strakke lichaam te krijgen, is dit een bonus die je zeker niet kunt missen.

Gezamenlijk met het boek of ebook kun je de eerste maand van Het Ultieme Afslank Programma 100% risicovrij en GRATIS uitproberen.

Als je het programma geweldig vindt, blijf dan gewoon aangemeld. Voor twaalf maanden krijg je dan nieuwe, waardevolle theorievideo’s die je helpen om permanent af te slanken voor slechts 19,97 euro per maand.

Als je niet OVERDONDERD bent door het programma, kun je je direct afmelden via het zeer eenvoudige afmeldformulier (of stuur Oscar een mailtje).

Wil jij ook deze mooie resultaten behalen door de afslank receptenbijbel?

 • Een strakke en platte buik…
 • Een gladde huid…
 • Een gezonde en energieke uitstraling…
 • Een gevoel van trots!

Dit is mogelijk het is goed vol te houden! Het kost niet zoveel tijd en geld!
En het mooie is je kan gewoon je favoriete voedsel eten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *