build burn

Build Burn Review 2021 in 8 weken fit!
Nu jij op deze pagina terecht ben gekomen wil jij natuurlijk weten wat er in de cursus van Build Burn zit. We gaan de maker van Build Burn bekend maken van wie is dit, wat heeft hij allemaal gedaan.

Wie is de heer Zeger?

Zeger heeft in het verleden een aantal jaren in Azië doorgebracht als een vechtsporter. En ook in Azië is zijn trainers carrière begonnen. De trainingen die Zegers deed waren heel populair en zodoende werd hij gevraagd voor personal trainer en in deze vakgebied heeft hij zich gespecialiseerd. Ik denk dat iedereen het programma OBESE kent. In 2015 werd hij door RTL4 gevraagd om bij deze programma de personal trainer te zijn.

Wat kun je verwachten van Build Burn?

De cursus in het kort wat kan je verwachten? In deze cursus zal 8 weken gaan trainen met online-workouts. Wat gebeurt er na 8 weken intensieve workout.

  • Je word sterker en fitter door functionele training
  • Leren om effectief en verantwoord af te vallen
  • Meer fysieke weerbaarheid opbouwen
  • Verbeteren van je vaardigheden

8 weken lang ga je een hele krachtige stap in de juiste richting maken. Er wordt 6 dagen per week getraind de 7de dag is om lekker te rusten.

Het leuke aan het programma is dat je kunt starten waar en wanneer jij dat zelf wilt.

build burn

Over de trainingen die zijn koert, toegangelijk, efficiënt. Deze trainingen die je online gaat volgen zijn zeer gevarieerd en sluiten goed op elkaar aan.

Naast alle leuke work – out video’s ontvang je ook voedingsadvies doormiddel van aansluitende voedingsschema.

Nog een belangrijk detail in de video’s je krijgt zelfs in deze training een bokstraining. De verwachting is dat je na deze 8 weken een basis hebt gelegt in het boksen!