Cover Fitcooking Lifestyle

Nu jij op deze pagina terecht ben gekomen. Wil jij alles weten over dit product : De Fitcooking Lifestyle Programma. In dit artikel behandelen we de inhoud van het product, wie heeft de Fitcooking Lifestyle Programma bedacht?

Verder in dit artikel zullen we ons ook verdiepen in de ervaringen van mensen en wat voor resultaat zij hebben behaald. Lees vooral verder en misschien is dit wel voor jouw het ideale product waarbij je gewicht kunt verliezen door een gezonde levensstijl toe te passen.

Wie is Veerle Trum?

Veerle Trum

Veerle Trum is de schrijfster van inmiddels al drie hele succesvolle edities van Fitcooking.
Zij heeft een passie voor voeding en training. Een reden waarom zij begonnen is met Fitcooking is dat zij helemaal achter haar gezonde lifestyle staat en ze wilt ook mensen helpen die hetzelfde resultaat boeken.

Zelfs in de vorige jaren heeft Veerle zich nog meer verdiept in voeding en training. Daardoor heeft zij ook een nieuwe lifestyle voor haar zelf gecreëerd.

Door het goed in beeld hebben van haar voedingspatroon weet zij wat de juiste balans is voor haar lichaam.
Hierdoor blijft het hele jaar door in shape zonder aan te komen!

Haar doel is om heel veel mensen te helpen door de problemen die zij ervaren zoals de standaard dingen zoals voeding en training.

Je voedingspatroon veranderen?

Heel veel mensen beginnen gelijk met sporten of fitnessen om zo gewicht te verliezen. Maar wat zij heel vaak onderschatten is dat voeding zo belangrijk is. Het belangrijkste wat je kunt doen is jouw levensstijl of jouw voedingspatroon aanpassen! Na een tijd zal je zien dat je meer energie hebt en dat het makkelijk lukt om die voedingspatroon vast te houden.

Fitcooking LifeStyle hand met een meetlint en logo van starthealthy

Veel voorkomende situaties bij sport & voeding?

 • Je zoekt het internet helemaal suf, om op een manier jouw ideale lichaam te krijgen. Maar door het ontbreken van de juiste kennis kun je dit niet zelfstandig bereiken.
 • Verschillende diëten geprobeerd maar een blijvend resultaat blijft uit!
 • Heel vaak naar de sportschool gaan maar toch niet de juiste doelen behaald waar je voor werkt.
 • Door een te druk leven lukt het je niet om aan een gezond voedingspatroon te houden.
 • Geen streng en ingewikkeld dieet volgen voor die overtollige kilo’s.
 • Je hebt momenteel een levens- en/of voedingsstijl waar je niet tevreden over bent.
 • Als je meer spiermassa wilt opbouwen, maar niet weet hoe je moet beginnen.

Begin met de Fitcooking Lifestyle Programma 2020!

Met de Fitcooking Lifestyle Programma kun je hele mooie resultaten behalen.
Het belangrijkste hierbij is je voedingspatroon als jij daar inzicht in krijgt zal je zien dat je gewicht en vetpercentage gaat dalen! Door dit goed in beeld te krijgen dan kan jij voor de spiegel staan en zien dat je lichaam strakker is en je fitter voelt dan voorheen! Ook jouw buikvet mag eraan geloven dit gaat ook weg en het leukste eraan is dat je misschien wel meer eet dan voorheen. Wil jij ook gewoon normaal blijven eten zoals rijst, aardappelen, pasta of brood. En toch zien dat die centimeters afnemen!

Met de Fitcooking Lifestyle Programma hoef je niet 7 dagen in week naar de sportschool om in spieren aan te komen je hoeft ook geen supplementen of andere pillen aan te schaffen om een zichtbaar resultaat te halen.

Ook mag je eten en drinken wat je lekker vind. Het fijne aan dit lifestyle is dat je zelf niet hoeft te uithongeren zoals bij de meeste diëten om vet te verliezen.

Rijst met kip en groenten kun je gewoon heerlijk inruilen voor super gezonde eiwitrecepten die zorgen voor spiermassa en vetverlies en door dit zal al het harde werken in de sportschool beloond worden met een fantastische lichaam!


Ervaringen van klanten

Hieronder ziet u een overzicht van vooral vrouwen die met succes de Fitcooking Lifestyle Programma hebben aangeschaft en ook mooie resultaten hebben behaald en foto’s zeggen meer dan worden!

Ervaringen over Fitcooking Lifestyle

Zo zie je maar dat je voedingspatroon en levensstijl veranderd kun je hele mooie resultaten behalen!

6 Redenen waarom jij met het Fitcooking voeding & fitness Lifestyle Programma wilt starten!

1. Voor elke doelstelling
Wil jij graag je vetpercentage verlagen, meer spiermassa opbouwen, zichtbare buikspieren of wil je wat extra kilo’s kwijt en daardoor weer lekker in je vel zitten? Dan is het ultieme lifestyle plan van Fitcooking de eerste stap richting zichtbaar resultaat.

2. Nooit meer afhankelijk
We berekenen samen de waardes voor jouw voedingsplan. Zo weet je exact wat je mag eten en drinken. Je ontvangt persoonlijke voedingschema’s o.b.v. jouw caloriebehoefte. Daarnaast leg ik je uit hoe jij zelf je eigen voedingsschema’s kan samenstellen.

3. Alles in één
Het Fitcooking lifestyle plan is een compleet programma! Je krijgt alle informatie en tools om jouw voedingspatroon op een leuke manier te veranderen, zodat ook jij gegarandeerd je fysieke doelen gaat behalen. Wat je doelstelling ook is, Fitcooking neemt jou al het zware werk uit handen.

4. Alle recepten zijn eiwitrijk
Eiwitrijke voeding is populairder dan ooit. En terecht: eiwitten zijn essentieel voor mensen die graag makkelijker willen afvallen. 

Eiwitrijke voeding onderdrukt het hongergevoel en voorziet het lichaam van belangrijke bouwstoffen. Wil jij graag spiermassa opbouwen? Dan zijn eiwitten essentieel.

5.  Van shakes tot snack
Met het Fitcooking lifestyle plan kan je eindeloos variëren. Je ontvangt maar liefst 137 recepten die zijn verdeeld over verschillende hoofdstukken: Shape shakes, ontbijt, lunch, diner, vega(n), prep and go, koolhydraatbeperkt, hartige snacks, zoete snacks en gezonde sauzen & dip recepten.

6. Eenvoudig maar smaakvol
Ben jij geen keukenprins- of prinses? Geen probleem! Het Fitcooking ultieme lifestyle plan voor een strak en fit lijf bevat smaakvolle, makkelijk te bereiden recepten waar​voor je niet uren in de keuken hoeft te staan. Geen waslijst aan moeilijke ingrediënten, betaalbaar, veel variatie en allemaal mega lekker!

Ultieme voeding en fitness lifestyle voor een strak en fit lijf!

Een compleet programma om in de beste shape van jouw leven te komen en te blijven!

Ontdek nu hoe jij binnen 8 weken met 4 eenvoudige stappen zichtbaar resultaat gaat behalen waar je verstelt van staat.

Veel mannen en vrouwen streven er naar een beter lichaam te krijgen. Ongewenst vet verliezen, meer spiermassa op bouwen en weer gezond, strak en fit in het leven te staan.  

Zichtbaar resultaat boeken lijkt misschien erg ingewikkeld, laat staan dit ook vast te houden. Maar met het Fitcooking lifestyle programma heb jij een structureel plan wat zorgt voor maximaal resultaat, dat blijvend is!

Het programma is opgebouwd in 4 eenvoudige stappen. Hierin komen verschillende belangrijke onderwerpen aan bod. Als je met het Fitcooking lifestyle plan start ontvangt jij alle informatie en tools om jouw reis naar strakker en slanker lijf te realiseren.

DIT IS WAT JE KRIJGT ALS JE START MET HET PROGRAMA:

 • Een compleet en makkelijk te volgen 4 stappen programma voor vetverlies met behoud van spiermassa.
 • Macrocalculator voor zowel mannen als vrouwen om je calorieën- en macronutriënten te berekenen voor zowel vetverlies als voor spieropbouw.
 • Persoonlijke voedingsschema’s op maat o.b.v. jouw calorieën.
 • Nuttige en waardevolle tips, weetjes en adviezen over voeding en training. ​
 • Alles over food preppen, maaltijdfrequentie, ​pre- en post workout maaltijden en progressie meten.
 • Een overzichtelijk boodschappenlijstje.
 • 137 eiwitrijke smaakvolle recepten voor elke dag.

WAT VOOR RECEPTEN STAAN ER IN HET LIFESTYLE PLAN?

 • Shape shakes, ontbijt, lunch, diner, vega(n), koolhydraatbeperkt, prep and go, hartige snacks, zoete snacks en gezonde sauzen & dip recepten.
 • Alle voedingswaarden (calorieën en macronutriënten) zijn voor één persoon.

Je ontvang alle kennis en tools die jij nodig hebt om effectief jouw fysieke doelen te behalen én te behouden in één compleet programma. Een lifestyle programma met lifetime informatie!

Of je nu je vetpercentage wilt verlagen, spiermassa op wil bouwen, of jij je voedingspatroon op orde wilt krijgen.

Ga serieus aan de slag met het Fitcooking Lifestyle Programma en je gaat gegarandeerd 100% resultaat bereiken dat ook blijvend is.

Ben jij er klaar om jouw lifestyle te veranderen en te genieten van een mooi lichaam? Ja! ik wil nog meer informatie!