online cursus afvallen

Met de Online Cursus Afvallen wordt jij de coach voor jezelf en het is een prettige manier van afvallen zonder veel geld uit te geven. In dit artikel gaan we de volgende onderdelen behandelen:


Waarom is overwicht zo ongezond?
Hoe help je jezelf?
En waarom je deze cursus moet volgen
Inhoud van de cursus met de hoofdstukken!
En als laatste zullen we de voordelen van de cursus bespreken.

Waarom is overwicht zo ongezond?

Overgewicht is heel ongezond, je kan er diverse ziektes van krijgen denk, maar aan diabetes. In de training kan je zien wat de gevolgen en oorzaken zijn van ongezond eten. Hierdoor kun je op tijd actie ondernemen!

Help jezelf!

Deze training heeft niet alleen informatie over afvallen, maar ook over gezondheid, overwicht, sporten & bewegen. In de training word alles zo uitgelegd dat je weet wat je moet doen en hoe je dat moet doen!

Waarom deze cursus?

De tekstschrijvers van deze cursus hebben allemaal de beste boeken over afvallen gelezen. De informatie die zij uit het boek hebben kunnen halen. Die word aangevuld door de praktijkervaring van coaches en experts.

Wie is Stefan Rooyackers?

Stefan Rooyackers is lid van Stichting Gezondheid. Stefan Rooyackers heeft meerdere cursussen over afvallen, gezondheid en voeding.
Deze meneer weet waar hij over praat en/of schrijft heel duidelijk in de video’s je kan nu gelijk beginnen! Hieronder een aantal cursussen:

Inhoud van Online Cursus Afvallen

Bij de cursus krijg je twee werkboeken en een boek over Gezond Afvallen!
Je gaat vooral te maken met video lessen deze zijn heel goed uitgelegd en uitgebreid met plaatjes en hier en daar wat begeleidende teksten van hoe je iets moet uitvoeren!

1. Introductie Online Cursus Afvallen

Dit is de introductie hier word uitgelegd wat je kan gaan verwachten van de cursus.

2. Ons lichaam en een gezond gewicht

In les twee word er door de coaches en experts een richtlijn gegeven over het lichaam en hoe je aan een gezond gewicht kan komen of natuurlijk op een gezond gewicht te blijven.

3. Lichaamsbouw en gewicht

Module 3 gaat over zoals je in de titel kunt lezen over lichaamsbouw en gewicht. En in de video krijg je informatie over de verschillende lichaamsbouw van mannen & vrouwen en ook delen ze informatie over de ideale gewicht en je gezonde gewicht.

4. Lichaam en Energie

Les 4 van de cursus gaat over het lichaam en energie. Hier in deze les zal je ontdekken wat er met je lichaam gebeurd in combinatie met energie.

5. Bewegen en Gewicht

Dit hoofdstuk staat vooral in het teken van bewegen en hoe bereik ik mijn ideale gewicht. Met bewegen kan je verschillende kanten op! Je hebt verschillende soorten sporten om af te vallen. En je kunt ook gewoon lekker gaan wandelen bij het strand of in de natuur ook goed voor je gezondheid.

bewegen online cursus afvallen

6/7. Introductie voedingstoffen & voedingstoffen in onze eten!

Een hele belangrijke les in deze video ga je leren wat voedingstoffen zijn en welke voedingstoffen er in ons eten zitten!

8. Voedingstips Drank & Snacks

In les 8 gaan ze over bepaalde voedingen en drank hebben wat je kunt eten tijdens het afvallen de zogenaamde snacks.

9. Voedingstips Hoofdmaaltijden

Het is altijd wat zal ik maken voor een hoofdmaaltijd zoveel denken en uiteindelijk maak je niks en pak je een koekje of je besteld een pizza.
Je krijgt een aantal tips aangereikt wat als je hoofdmaaltijd kunt eten erg handig!

10. Diëten en het JOJO effect

Dit kennen we natuurlijk allemaal het diëten het loopt allemaal zo goed, maar wanneer je er van afwijkt dan komen die vreselijke kilo’s weer twee keer zo hard terug en dat wilt niemand! In deze les wordt er uitgelegd hoe je dit kunt voorkomen.

Dieten online cursus afvallen

11. Praktijkgerichte dieetmethode

In deze les zal je een kijkje krijgen in een praktijkgerichte methode en dan zal je zien wat de resultaten en ervaringen van mensen zijn die dit hebben gedaan.

12. Afvallen in de Praktijk

Hier in deze video wordt er over het algemeen uitgelegd hoe je het beste kunt afvallen en welke voeding of dranken je kunt nuttigen.

Coaching en Afvallen

De video die hierbij hoort gaat over de coaching en het afvallen en je kunt dan denken wat kan een coach voor je betekenen tijdens het afvallen.

En als laatste heb je natuurlijk wat extra tips om de cursus tot een goed einde te brengen!

Bonusmateriaal

En als je denkt alles gehad te hebben krijg je nog een aantal E-boeken erbij over afvallen :

 • Weight loss and management goals.
 • Lose weight by burning more calories.
 • Lose weight today with yoga.

Voordelen van Online Cursus Afvallen

Voordelen online cursus afvallen
 • Snel resultaat
 • Makkelijk vol te houden
 • Geen dure coaching kosten
 • Blijvend gewichtsverlies
 • De meest complete methode
 • Veel praktische tips voor afvallen
 • Uitgebracht door experts in de gezondheidsbranche
 • Makkelijk te bestellen via de webshop
 • En werkboek met meer dan 100 pagina’s.
 • Yogavideo als bonus