Project Gezond

Nu jij op deze pagina terecht ben gekomen wil jij natuurlijk alles weten over het boek “Project Gezond”.
In dit artikel zal je veel informatie over inhoud van het boek vinden en wat achtergrond informatie over de makers van Project Gezond.

Wie zijn de schrijvers?

De schrijvers van het boek Project Gezond dat zijn Natalia & Walter Rakhorst. Ze zijn begonnen met de website Project Gezond. Hiermee zijn ze al sinds 2015 mee bezig. Ze kwamen op het idee om echt lekkere recepten te maken en daardoor toch kunnen afvallen. De leden en volgers van Project Gezond ontvangen iedere week van Natalia en Walter een weekmenu. Meer dan 25.000 mensen hebben deze (online) weekmenu’s inmiddels gevolgd!

Project Gezond boek 1

Het boek kwam tot stand doordat er heel veel leden al gelijk in het begin vragen gingen stellen van komt er nou een fysiek boek? En door de groei van Project Gezond kon het eerste boek niet achterblijven. Sinds eind 2017 was de eerste lancering van boek 1! En inmiddels hebben ze al meer dan 125.000 boeken verkocht!

Inhoud van het boek

Nu ben je natuurlijk wel benieuwd wat je allemaal in het boek kunt vinden.
In het boek zal je wel 40 recepten vinden en 8 complete uitgewerkte week menu’s. Verder is het een uitgebreid aanbod, want je kunt kiezen uit de volgende menu’s :

Iedere week heeft 7 dagmenu’s en de dagmenu’s tellen wel 6 eetmomenten!
De recepten zijn makkelijk te volgen en te maken. Je kunt alle ingredienten gewoon lekker bij jouw supermarkt halen. Het maken van deze recepten in het boek duren maar een half uur!

Bij elke menu zitten handige boodschappenlijstjes zodat je weet wat jij moet halen voor die week! In het boek vind je verder al heel veel tips en adviezen waarop je moet letten.

Waarom dit boek een leuke en gezonde aanrader is? Nou dat zal ik je vertellen. Als je dit boekt koop zal je het ten alle tijden vol kunnen houden, omdat er zoveel diverse recepten voor ieders wat echt om te smullen! Hierdoor heb je geen extra voedingsmiddelen nodig om af te vallen, doordat je gewoon “normaal” eet zal je die kilo’s die je kwijt bent ook vrijblijvend kwijt zijn! Boodschappen die kun je in de supermarkt verkrijgen. Het is ook zo een menu dat je gezin zelfs meekan eten het is gezond, maar ook echt superlekker het voelt niet als een dieet en zo houd je natuurlijk ook langer vol! Je hoeft helemaal niks uit te rekenen dat is allemaal al voor jouw gedaan. Er zijn wel meer 100.000 mensen succesvol afgevallen met dit boek en ik ook!

Project Gezond boek 2

Na het succesvolle boek van Project Gezond boek 1, konden Natalia en Walter natuurlijk niet wachten om nog een boek te schrijven namelijk deel 2. In dit boek zal je de volgende informatie aantreffen! Zoals in het eerste boek heb je ook vier calorieen varianten. Verder in het boek heb je weer 100 % nieuwe recepten. Het aantal blijft gelijk namelijk 40 recepten, 8 weekmenu’s. In de weekmenu’s staat er precies wat je per dag moet eten en hoeveel kcal alles is het fijne ervan je hoeft het zelf niet te tellen!

Wat wel nieuw is in het boek is dat ze dit keer complete tabellen erin staan, waarmee je makkelijk je caloriebehoefte bepaalt. Er zijn tabellen voor mannen & vrouwen zo kan je makkelijk dus jouw caloriebehoefte bepalen en aan de hand daarvan kan je een weekmenu uitkiezen!

Wat kun je verwachten van dit boek?

Wat anders is in dit boek is dat de recepten die in het boek staan ook al op de website stonden. In dit geval is het niet zo deel 2 bevat nieuwe en exclusieve recepten in het boek.

Project gezond 2021
 • Je gaat tussen 0,5 en 1 kg per week afvallen
 • 6 eetmomenten
 • Handige boodschappenlijstje voor elke weekmenu
 • Leuk is als je van een drankje houdt kan je naar eigen keuze een drankje nemen in het weekend
 • Je kunt zelf groenten of vlees vervangen als je sommige groenten niet lust
 • Spullen kan je gewoon bij de supermarkt halen.
 • Met Project Gezond is het afvallen blijven!

TOP

TOP een hele korte naam voor een kookboek! In de twee voorgaande boeken hebben zij verschillende recepten gemaakt en daaruit is er een top 100 gekomen vandaar de naam TOP.

In dit nieuwe boek delen ze de top 100 van de populaire gerechten van de twee voorgaande boeken! En als je inmiddels al een aantal jaar bezig bent weet je als geen ander waar een mens blij van wordt. De gouden regels die Natalia en Walter handhaven zijn :

 • Recept moet perfect smaken!
 • Makkelijk en vlot en niet te veel ingewikkelde ingrediënten, maar gewoon normale
 • Recept moet gewoon gezond zijn!

Waarom is dit boek zo interessant?

 • Recepten zijn in 30 tot 40 minuten gemaakt
 • Recepten komen niet voor in het eerste en tweede boek
 • Er is voor iedere eetmoment een recept denk, maar aan 64 diners, 8 ontbijtjes 10 lunches en 18 recepten voor zoetige of hartige tussendoortjes
 • Alle 100 recepten zijn voorzien van een pagina-grote foto dus kan je zien hoe het zou moeten worden
 • Elk recept is opgedeeld in meerdere stappen zo kun je zien wat je moet en wanneer je dat moet doen
 • De exacte voedingswaarde van de recepten staan vermeld

Top project gezond

HEERLIJKE WINTER

Dit boek is gemaakt voor de winter zoals de titel doet vermoede. Het zijn weer hele nieuwe en exclusieve recepten die zijn gemaakt door Natalia en Walter.

Het boek verschilt niet veel met de drie boeken hierboven het is zijn echt weer winterse recepten. Voor de rest hebben ze heel veel gemeen met de andere drie boeken die zijn niet zo anders. Maar wel weer 8 nieuwe weekmenu’s en 40 winterse recepten!

project gezond heerlijke winter

Nu is het tijd!

Nu is het tijd om met deze inspirerende boeken te gaan afvallen. Het leuke gedeelte van deze boeken zijn er zijn zoveel ernorme lekkere recepten dat je niet eens het gevoel hebt van dat je aan het “afvallen’ ben. Ideaal zit jij er ook klaar voor om zo fit mogelijk in de zomer te verschijnen? Pak dan hier je kans en bestel het boek direct!